Over Marieke

Ik ben Marieke van Middendorp en ik help je graag

 

 

Lange tijd richtte ik me op de dingen waarin ik niet goed was. Zo leek het alsof er niets vanzelf ging en dacht ik dat ik overal moeite voor moest doen.

En omdat ik dacht dat die worsteling normaal was, vocht ik ook tegen de dingen waarin ik van nature goed ben. Pas toen ik besloot om me over te geven en te vertrouwen op de flow van het leven, zag ik dat het leven mij letterlijk ALLES biedt om mijn doelen bereiken. Met behulp van mijn uitdagingen en  talenten vul ik nu mijn eigen zielenplan in. Het doel wat ik me als ziel heb voorgenomen.

Jaren heb ik bij Rosita Belkadi getraind. Soulplan heb ik geleerd via het Holistic healing college te Londen.

Het is zó mooi dat ik dat ook graag voor jou wil! Met een SOULPLAN-Reading herinner ik jou aan je eigen talenten en ik leer je om vrede te sluiten met je uitdagingen. Op die manier hoef jij ook niet meer te vechten en kun je jouw eigen doelen bereiken. Je zult zien dat je licht weer gaat stralen en dat je jouw eigen flow voelt. Dat je kunt leven in jouw eigen, unieke vibratie. De trilling van jouw naam, wie jij volledig bent.

Na een SOULPLAN-Reading snap je waar je mee bezig bent en wordt het allemaal wat gemakkelijker.

Nelson Mandela aan het woord

Iedereen heeft zo zijn eigen voorbeelden in het leven. Voor mij is Nelson Mandela belangrijk. Bij zijn inauguratie als president in 1994 sprak hij de volgende tekst uit. Ik vind hem erg mooi en ik geef hem graag als boodschap aan jou mee:

Laat je licht schijnen Onze diepste angst is niet dat we niet voldoen. Onze diepste angst is dat we onmetelijk veel kracht hebben. Het is ons licht. Niet onze duisternis, Die ons het meeste angst aanjaagt. We vragen ons af: “wie ben ik om briljant te zijn?” In feite- wie ben je om dat NIET te zijn?
Jij bent het licht. Het dient de wereld niet dat je je klein houdt.
Er is niets verlichtend aan ineenkrimpen Zodat anderen zich niet onzeker zouden voelen. In jouw omgeving. We zijn geboren om te stralen. Het licht dat in ons zit, te manifesteren. Het bevind zich niet slechts in enkelen, het is in iedereen. En als we ons eigen licht laten schijnen. Geven we anderen onbewust de toestemming. Om hetzelfde te doen. Als we bereid worden van onze eigen angst. Bevrijdt onze aanwezigheid automatisch anderen.

Nelson Mandela (1994)