Naamswijziging

 

Wil je weten wat een naamswijziging met je doet? 

De naam die je in de wereld gebruikt, heeft effect op alle aspecten van je leven. Daarom is het goed om te weten wat een naamswijziging met je doet.

De geboortenaam die je hebt meegekregen, heeft betekenis voor alles wat je doet. Hij heeft een eerste en dominante trilling. Die naam heeft invloed op de uitdagingen die je tegenkomt, op je talenten, je creativiteit en eigenlijk op alles wat je kunt bedenken. Als je je naam wijzigt, verander je ook je zielenplan en daarom is het verstandig om daar goed over na te denken! Ook als je gaat trouwen en je de naam van je partner wilt aannemen.

Maar je moet je ook afvragen of het wel verstandig is om je naam te veranderen. Vaak gebruiken mensen een andere naam omdat ze ontevreden zijn met hun geboortenaam, maar er kan ook angst achter zitten. Onbewuste angst om je volledige macht en potentieel te claimen. Het is goed om daar duidelijkheid over te krijgen en daar help ik je mee.

En als je er tóch voor kiest om je naam te veranderen, leg je met een nieuwe naam als het ware een laagje (een overlay) over je geboortenaam met z’n dominante vibratie.  Dan is het fijn als je met zo’n nieuwe naam het optimale resultaat bereikt in de zin van talenten, uitdagingen en je levensdoel. 

Met een SOULPLAN-Reading voor naamswijziging bekijk ik maximaal zeven mogelijkheden voor je.

Wil je een afspraak maken voor een SOULPLAN-Reading voor een naamswijziging?

Wil jij ook houvast? Ben je benieuwd wat jouw talenten zijn, wat jouw uitdagingen je vertellen en waarom je hier bent? Stuur dan een berichtje via de contactpagina (klik hier)  Dan maken we snel een afspraak. Je bent van harte welkom, ik help je graag! 

Marieke van Middendorp.

× Stuur Whatsapp bericht