Soulplan Reading

 

Wil jij weten hoe een SOULPLAN-Reading werkt?

Alles begint met een naam. Bedenk maar eens hoe vaak jij een naam bij Google intypt om meer over een onderwerp te weten te komen. 

SOULPLAN lijkt misschien wel een beetje op zo’n grote zoekmachine. ’t Is net zoiets als Google, maar dan voor geboortenamen.  Je heet niet voor niets zoals je heet; jouw naam vertelt je alles over wie je bent. Daarom heb ik jouw volledige naam nodig om een reading te kunnen geven. Ik bedoel dan de officiële voornamen én je achternaam zoals die zijn opgenomen in jouw geboorteakte.

Vooraf, de “ster van creatie”

Vóór onze afspraak werk ik jouw geboortenamen uit in een “ster van creatie”. Als we daarna bij elkaar zitten, licht ik alles aan je toe. We kunnen dat bij mij in Nieuwegein doen, maar we kunnen ook Skypen. Hier zie je een voorbeeld van zo’n ster .

Dit is een voorbeeld van een ster van creatie:

De “ster van creatie” is heel persoonlijk en gebaseerd op jouw eigen naam. Nummers en symbolen komen op posities van jouw persoonlijke talenten, uitdagingen en doelen in het leven.

Soulplan is voor mij een tool om deze talenten, uitdagingen en doelen  helder in kaart te brengen, het is niet zo dat het helderheid geeft over welke baan het beste bij je past, wel geeft het inzicht in de talenten  waarover je beschikt en hoe je die talenten precies tot uitdrukking geeft maakt niet zoveel uit, als je het maar doet.

Het lijkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee!

De reading zelf

De “ster van creatie” maak ik vooraf. Maar natuurlijk gaat het niet alleen om het feitelijk onderzoek naar wat jouw naam je vertelt. Je naam heeft een vibratie en een intentie. Tijdens de reading stem ik me op jou af en laat ik mijn gevoel spreken. Ik interpreteer die vibratie en vertaal ik de resultaten voor jou. Ik vertel je over jouw talenten, of die nu latent zijn (sluimerend) of manifest aanwezig. Ik geef inzicht in je doelen, jouw potentieel en je levenslessen of uitdagingen. Die kun je namelijk op twee manieren bekijken; er zit polariteit in.

Die polariteit vindt z’n oorsprong in zaken als slavernij versus meesterschap, oorlog en vrede, rijkdom of armoede enzovoort. Iedere medaille heeft immers twee kanten en als je je bewust bent van de betekenis van jóuw uitdagingen kun je ze positief benaderen en samen met je talenten inzetten om jouw doelen te bereiken.

Ik help je met het opruimen van overtollige, oude patronen en emotionele blokkades. Ik geef je advies over het overwinnen van jouw struikelblokken en natuurlijk ontbreekt je algemene levensdoel niet. Al met al wordt zo’n reading héél persoonlijk en feitelijk breng ik je terug naar je eigen ziel. Je zult ervaren dat een SOULPLAN-Sessie nog lang doorwerkt. Bewust en onbewust en dat er veel healing vanuit gaat!

Jouw officiële geboortenamen zijn belangrijk

De letters in jouw geboortenaam geven een geluidstrilling, een vibratie die alles vertelt over jouw talenten, je uitdagingen en je doelen. Jouw officiële voornamen en achternaam bepalen dus de uitkomst van zo’n reading en daarom is het erg belangrijk (!) dat je jouw naam precies zó doorgeeft zoals die door de gemeente in jouw geboorteplaats is vastgelegd. Het zou jammer zijn als je door een simpele typefout een verkeerde uitkomst krijgt.

Wil je een afspraak maken?

Wil jij ook houvast? Ben je benieuwd wat jouw talenten zijn, wat jouw uitdagingen je vertellen en waarom je hier bent? Stuur dan een berichtje via de contactpagina (klik hier) Dan maken we snel een afspraak. Je bent van harte welkom, ik help je graag! 

Marieke van Middendorp.

× Stuur Whatsapp bericht