Recensies

Wat vinden anderen van hun SOULPLAN-Reading?

Hieronder vind je de recensies van mensen die een SOULPLAN-Reading hebben gehad. Zo krijg je een indruk van wat het voor je kan doen.

En als je dat wilt mag je natuurlijk ook zelf een recensie schrijven, graag zelfs! Dat kan per mail waarna ik hem op deze pagina plaats of je schrijft het gewoon rechtstreeks op Facebook 

———————————————————————————————

🤔wat het aan het doen bent… naar woorden zoeken wat me nu weer overkomen is….. Ik ben niet vaak sprakeloos… Ik word niet gauw emotioneel maar na een www.soulplan.nl reading van Marieke ben ik dat wel… Zo kloppend wat ze zegt, zo verlichtend wat de reading me deed… Het begon al bij binnenkomst en ik als koffiedrinker vraag om een kop thee… Toeval ? of was dat al in mijn soulplan beschreven.???? Ik denk dat laatste…

Marieke heel erg bedankt voor dat kopje thee ☕🌹🌹🌹

———————————————————————————————

Vandaag een soulplan reading gehad van Marieke Van Middendorp-de Rouw super hier kan ik wat mee, in de roos met wat zij weet te vertellen👌🏼😘. Zeker een aanrader!!

———————————————————————————————

Hoi lieve Marieke,

Dank je wel voor gisteren!! Ik ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gekomen voor een SoulPlan.

Ik voelde me gezien en bevestigd!

Het voelde voor mij als een extra bevestiging dat ik de goede weg ben ingeslagen en als een soort kick-start voor de opleiding of begeleiding bij Rosita.

Hoe fijn ook dat ik jou daar ook ga zien. Ik heb er nu nog meer zin in!!

Je reading was heel bijzonder, zo vanzelfsprekend ook.

Maar ook de tekst in het soulplan dat je meegaf vind ik opvallend zeg..ik las mijn ‘soulpurpose’ en dacht ja..meer bevestiging kan ik niet krijgen toch.

Het staat er gewoon!! ;).

———————————————————————————————

Hmm.. Weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen! Heb vanmorgen een soulplan reading gehad van Marieke Van Middendorp-de Rouw! En ben eigenlijk helemaal van slag. Mijn lichaam is van slag en mijn hoofd. Want ze weet precies te vertellen hoe je in elkaar zit! En hoe het komt dat je reageert op bepaalde dingen en waarom je lichaam pijn doet als je iets tegen je zin doet.en wat je talenten zijn. En waar je de fout ingaat en hoe dat iedere x komt. Er zijn kwartjes gevallen, oude herinneringen boven gekomen die ik kwijt was. Als klein meisje was ik al anders als andere kinderen. Ik wist en voelde dingen die ik niet kon weten. Ik analyseerde mijn vriendinnetjes en vertelde hun wat ik voelde en zag. Dus ik was raar en dat maakte hun bang dus ik had weinig vriendinnetjes. Ik wilde niet raar zijn dus zette ik een masker op en ging mijn vriendinnetjes kopiëren. Om er maar bij te horen dat heb ik lange tijd gedaan.. Mijn kracht verstopt als het ware. En dat heb ik lang volgehouden totdat ik niet meer kon… Nu nog steeds merk ik als ik in mijn kracht sta dat mensen weglopen en dat heeft mij gevormd tot wie ik nu ben! Sommige mensen vinden mijn arrogant of gesloten terwijl ik juist het tegenovergestelde ben. Maar het is een masker om mensen niet te dichtbij te laten komen omdat ik anders weer gekwetst word.sinds de reading zie ik de hele dag al dat kleine eenzame meisje met die grote bruine ogen die dwars door iedereen heen keek, eenzaam en alleen met al die gevoelens die ik verborgen moest houden en moest verwerken,door niemand begrepen en raar. En dat doet pijn.. Ik weet ook dat ik als verder wil op de goede weg en dat als ik in mijn kracht wil gaan staan ik afscheid van haar moet nemen..en tegelijkertijd ook van mijn angsten en onzekerheid! Want ik wil geen kopie meer zijn!! Van niemand.

Dit heeft me zo diep geraakt 😢

———————————————————————————————

Door de reading die Marieke me gaf kreeg ik duidelijkheid over mijn manier van handelen en waarom bepaalde dingen (blijven) gebeuren. Mijn “vastloper” is op zeer prettige wijze omgezet in “begrip en positiviteit”. Ik weet zeker dat hier weer “voortgang” uit komt. Dank je wel lieve Marieke!

———————————————————————————————

Bij Marieke Van Middendorp-de Rouw een SoulPlan vanmiddag mogen ontvangen, heb prachtige inzichten gekregen en tools hoe mijn gevoeligheid te gebruiken om mijzelf en anderen te helpen! Super blij met deze Soulplan. Marieke bedankt! 😘❤

———————————————————————————————

Net de soulplan reading nog een keer teruggeluisterd. Wow, want ontzettend treffend. Hoe kan dit allemaal uit mijn naam komen. Marieke vertelt op een duidelijke, open en heldere manier, ze geeft ruimte voor reactie en geeft vooral veel handvatten waar ik wat mee kan. Super interessant en het helpt mij om mezelf beter te begrijpen en vooral hoe ik dingen anders en effectiever aan kan pakken.

Dank je wel Marieke!

———————————————————————————————

vanochtend een mooie soulplan reading gehad van marieke . wat fijn dat ze ziet wat je talenten zijn en waar je tegen aan loop . en dat ze mij ook heb gezien in hoe ik echt ben . marieke bedankt voor je mooie woorden dit gaat mij zeker weer op weg helpen.

———————————————————————————————

Wat een bijzondere ervaring. Afgelopen vrijdag heb ik van Marieke mijn “soulplan” uitgelegd gekregen. Eyeopeners, nieuwe inzichten, herkenning, bevestiging en kracht. Marieke is in staat je te laten voelen waar je staat in het leven en geeft handvatten hoe verder te gaan .

Dank je wel Marieke, het heeft mij heel veel goed gedaan en ik raad iedereen aan eens een soulplan te laten maken door Marieke.

———————————————————————————————

Onlangs heb ik een soul plan reading gehad van Marieke en ik vond het echt heel bijzonder!

Van te voren wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten dus ik ging er vrij blanco in maar ze heeft me echt verbaasd.

Ze geeft enorm veel informatie, veel meer dan ik verwacht had dus ik heb de tip van Marieke zelf gebruikt en het gesprek opgenomen zodat ik het later nog eens terug kon luisteren.

Marieke is echt een gevoelsmens en dat legt ze hier echt in maar ook erg to the point waardoor je wakker geschud wordt er echt over na gaat denken.

Voor mezelf kwamen er punten naar voren die ik al van mezelf wist en waar ik eerder al aan gewerkt heb en ze daardoor nu accepteer maar het was fijn dat dit gevoel hierin nogmaals bevestigd werd.

Er kwam ook iets naar voren wat ik niet meteen kon plaatsten maar wat gedurende het gesprek wel op zijn plek viel. Het was mooi om te zien dat Marieke zich daardoor niet van haar stuk laat brengen omdat ze echt gelooft in de dingen die ze uitdraagt en terecht dus!

Ik vond het mooi om te merken dat bepaalde gebeurtenissen niet voor niks op je pad komen en dat dat juist de brandstof is voor je toekomst.

Ik vond het echt heel interessant dus als je jezelf een mooi cadeau wil geven raad ik Marieke echt aan!

———————————————————————————————

Soulplan is absoluut een aanrader voor iedereen! Ik ben ontzettend onder de indruk van de reading, de wijze waarop Marieke dit terug geeft en de openheid waarop dit kan. Marieke is een bijzonder wijze vrouw met een mega gevoel voor het spiegelen en teruggeven van talenten, krachten, levenslessen en doelen. Het is een cadeautje! Nu en voor de toekomst. 

———————————————————————————————

Ik heb net een reading mogen ontvangen van Marieke.  Echt, wat is ze geweldig, en ik zeg dit niet snel. Zo herkenbaar , maar ook to the point. Soms(geregeld ) wordt je weer wakker geschut en geattendeerd op de vermogens die je in je  hebt. Wat je sterke punten zijn, maar ook waar je aan moet werken. En een spiegel voor durven te houden. Dit is echt  héél  apart, en zeker een aanrader. Ik ben in ieder geval wakker geschut en weet waar aan te werken, en  op mijn sterke punten durven te vertrouwen.

Dank jewel Marieke. Werken met SOUL PLAN  heeft me versteld  doen staan.

———————————————————————————————

Lieve Marieke,Dank je wel voor vandaag, wat bijzonder en wat ben jij een bijzondere vrouw. Zo puur en hard aan jezelf gewerkt en mij mooie handvatten hebt kunnen geven.

———————————————————————————————

Lieve Marieke, met jou Soul Plan gedaan vandaag. Ik heb vandaag gevoeld waar ik met mijzelf elke keer de fout in ga en heerlijk in mineur ga zitten. Vanavond boos geworden op iets en ik kon het omzetten in mijn kracht ipv mij mee te laten slepen. Wat je vertelde is zo herkenbaar, maar zo mooi om het weer te horen. En heerlijk nieuwe handvatten gekregen om weer verder te gaan. En het belangrijkste wat je vertelde over wat mijn ziel hier op aarde kom doen, heb ik er vrede mee en blijf werken aan mijzelf en mijn eigen licht laat schijnen op mijzelf en anderen.

Dank je wel en ik kom zeker een keer terug liefs

———————————————————————————————

Ik een afspraak met Marieke voor een soulplan-reading. Ik wist niet goed wat me te wachten stond maar heb inmiddels al aardig wat aan mezelf gesleuteld, dus ging ook hier met openheid in

Vaak heb ik de laatste tijd dat ik denk, ja ik weet inmiddels wat mijn valkuilen zijn, maar nog nooit werd me duidelijk dat ik deze (vaak. lastige) kanten van mezelf ook nodig heb om mijn doelen te behalen. Hoe mooi is het om ineens in te zien welke uitdagingen en kwaliteiten er voor het oprapen liggen. Voldaan ging ik weg en het heeft me zeker weer een een stukje verder gebracht. Cadeautjes zijn dit. Heel blij mee:)  dankjewel Marieke.

———————————————————————————————

Ik heb kort geleden een soulplan Reading gedaan bij Marieke ,met open mond verbaasd van de specifieke manier waarop ze over mij vertelde.

Duidelijk helder en met zo veel  inzicht heb ik genoten van dit gesprek.

En raad ik iedereen aan om jezelf een soulplan Reading te laten doen.

———————————————————————————————

Afgelopen vrijdag bij Soul Plan geweest van Marieke Van Middendorp. Wat was dat indrukwekkend! Hetgeen wat ze zei, het klopt. Het bevestigd hetgeen waardoor je welke keuze maakt en hoe jij in het leven staat! Ook nu, met mijn zwangerschap, gaf het weer mooie inzichten😊.

———————————————————————————————

Vandaag mijn SOULPLAN gehad van Marieke Van Middendorp wat bizar en bijzonder echt abnormaal hoe alles klopt en eigenlijk op zijn plaats valt .. veel bevestiging erkenning en inzicht..het voelt alsof je een week op vakantie geweest ben .. zo rust en een BOOST  dat je er gewoon weer tegen aankan.. credits voor Marieke!!👍en deel niet zoveel maar wilde dit even met jullie delen .. echte aanrader

———————————————————————————————

“Een bijzondere reading via Skype mogen ontvangen van Marieke Van Middendorp namelijk een  SOULPLAN reading .Deze reading geeft aan de hand van je geboorte namen inzicht in o.a je talenten, uitdagingen maar ook je zielskwaliteiten . Alles wordt samengevat in een ster van creatie waarop allerlei getallen en symbolen staan vermeld. Deze ster van creatie vertaald Marieke dan naar jou toe en mede door haar mediamieke gave kan zij tot in de details alles benoemen wat voor jou belangrijk is. Niet alleen de positieve kanten maar ook de negatieve kanten worden belicht. Ik ben heel blij met deze unieke reading en veel dingen vallen nu op zijn plek. Ik heb nu vele handvatten aangereikt gekregen waardoor ik nu vanuit een andere visie naar mij zelf kan kijken en mijzelf kan herpakken en kan gaan staan voor wie ik ben. Heel bijzonder ook dat ze fysieke dingen heeft benoemd die ze uit de getallen heeft kunnen halen die ook echt zijn gebeurd en ook in het bijzonder mbt mijn linkeroog wat menig opticien / oogarts niet kan verklaren en wat ik nu dus wel kan verklaren en ook weet waar het voor staat en ik nu weet hoe te handelen als het opspeelt. Ik kan iedereen deze SOULPLAN reading aanraden en ook is het toepasbaar voor bedrijven , verbindingen tussen meerdere personen waar je meer over wilt weten , etc. ”

———————————————————————————————

Ik ben bij Marieke Van Middendorp geweest voor een SOULPLAN reading! Wat een mooie methode om inzichten te krijgen aan de hand van je geboorte namen. Inzichten in je talenten,  je wensen  en wat je het liefst zou doen in je leven. In de dingen waar je tegen aan loopt en de uitdagingen om de dingen weer de goede kant op te buigen. Zodat je leeft vanuit je hart en waar je hart naar uit gaat.

Daarbij gebruikt Marieke ook haar mediamieke talenten zodat het gene wat uit jou SOULPLAN naar voren komt, door haar voor jou herkenbaar word vertaald. 

Wil je weten waarin jou talenten liggen en hoe je die kunt gaan gebruiken in je leven, raad ik je aan zñ mooi en inzichtelijk SOULPLAN  door Marieke te laten maken!! 

Ik ben heel blij met de inzichten die ik van Marieke heb gekregen!! 💓🙏😃

———————————————————————————————

Wat een bijzondere ervaring, een soulplan Reading van Marieke Van Middendorp-de Rouw. What’s in a name zou je zeggen…..

Wat een talent om je in het spiegeltje van je leven te laten kijken, herkenning te vinden, maar ook de hobbels op je levenspad ontvouwen zich zo helder, dat geeft food for thought….

Ik luister naar Marieke, de manier van geven is zacht, de  

woorden, een schets van mijn innerlijke weg, mijn essentie, wat een kado voor mezelf.

Wat een mooi talent Mariek, dit past je als een jas 💝

———————————————————————————————

Vandaag hebben mijn vrouw C en ik een Soulplan-reading gehad. Het is in één woord verbluffend! Nadat we onze namen mailden, bereidde Marieke een Ster van Creatie voor, zoals ze dat noemt. Die ster is een verzameling van specifieke kenmerken en aan de hand daarvan gaf ze ons de reading. Maar dan is het beslist geen opsomming van feiten meer, Marieke stemt zich op je af en je ziet haar in de flow komen. En een flow is het! Ongelooflijk hoeveel informatie ze geeft, waarbij ze steeds de vinger aan de pols houdt en in de gaten houdt of je het begrijpt. Ze benoemt álles, neemt soms even gas terug en giet het in woorden waardoor je wél begrijpt wat eerst níet meteen duidelijk was. Marieke, je bent een kei en je enthousiasme is aanstekelijk. Ik snap dat je zegt dat dit jouw ding is. Met recht. We bevelen je van harte aan!

———————————————————————————————

Gisteren heb ik met verbaasdheid geluisterd naar mijn soulplan reading door Marieke Van Middendorp-de Rouw. Wat een bijzondere ervaring om te horen wie ik werkelijk ben. Mijn doelen, mijn valkuilen, mijn manier van denken en doen. Op spiritueel vlak en op persoonlijk vlak. Ineens vielen de kwartjes een voor een op hun plek, terwijl ik luisterde naar de mooie, soms koppige ingewikkelde, maar mooie en lieve ware ik.

Lieve Marieke, wat een waardevol mooi soulplan heb je voor mij gemaakt en wat een talent. Alles klopte tot in detail en reken maar dat ik dit voor altijd met mij mee ga dragen en er prachtige ervaringen mee ga opdoen. Ik hoop dat jij nog heel veel mensen met dit prachtige werk op weg mag helpen, mag raken door jouw zachte eerlijke manier van readen. Het was super meid. Heel veel dank nogmaals en het is waar

Als er deuren sluiten, gaan er ergens anders deuren open

Namaste 🙏🏻😘😘

———————————————————————————————

× Stuur Whatsapp bericht