Relatie Soulplan Reading

Een SOULPLAN reading voor persoonlijke relaties 

Ook bij persoonlijke relaties tussen mensen kan een SOULPLAN-Reading veel inzicht geven. Bij liefdesrelaties, vriendschappen of anderszins.

Als mensen knopen we allerlei relaties aan; we raken bevriend, worden collega’s of besluiten om het leven met elkaar te delen in een huwelijk of door samen te wonen. En natuurlijk zijn er ook familierelaties die je niet aanknoopt, maar “cadeau” krijgt. Dat kan een groot geschenk zijn, maar soms is het ook een opgave om de goede vrede te bewaren. 

Waarom val je steeds op de verkeerde mannen, waarom komen dezelfde problemen steeds weer terug en waarom knelt het op je werk? In een SOULPLAN-Reading voor relaties geef ik je het antwoord. Bij een SOULPAN-Reading voor relaties kun je denken aan:

  • Een relatie tussen collega’s 
  • Een relatie tussen vrienden
  • Een relatie tussen geliefden
  • Een relatie tussen gezinsleden
  • Een relatie tussen familieleden en
  • Een relatie tussen aanstaande ouders en hun ongeboren kindje

Een SOULPLAN-Reading voor relaties geeft duidelijkheid. Je weet waar je elkaar versterkt en waar de uitdagingen zitten. Daardoor ontstaat er begrip en kun je jullie relatie verdiepen in plaats van dat je uit elkaar groeit. Door het mooiste in de ander naar boven te halen breng je elkaar naar een hoger plan.

Iedere reading is bijzonder, maar een reading voor je ongeboren kindje is wel heel speciaal! Natuurlijk ben je bezig met het kiezen van een naam. En natuurlijk zegt die naam heel veel over jouw kleine spruit. Met een SOULPLAN-Reading voor relaties hoor je en voel je wat die gekozen naam voor je kindje in petto heeft.

Wil je een afspraak maken voor een SOULPLAN-Reading voor relaties?

Wil jij ook houvast? Ben je benieuwd wat jouw talenten zijn, wat jouw uitdagingen je vertellen en waarom je hier bent? Stuur dan een berichtje via de contactpagina (klik hier). Dan maken we snel een afspraak. Je bent van harte welkom, ik help je graag! 

Marieke van Middendorp.

× Stuur Whatsapp bericht